Anmälan till Livets möjligheter 2022 är nu öppen

Foto: Funkisbyrån, Jessica Linder Jansson

Den 24-25 oktober 2022 anordnar Nationellt kompetenscentrum anhöriga (Nka) konferensen Livets möjligheter. Temat för konferensen är ”Livslångt lärande för personer med flerfunktionsnedsättning, anhöriga, professionella och beslutsfattare”. Redan nu kan du anmäla dig för att säkra din plats till de två dagarna!

Med livslångt lärande avses allt lärande som syftar till att utveckla ny kunskap, erfarenhet och perspektiv. Under konferensen ges det möjlighet att lära av varandra och vi hoppas att de två dagarna kan inspirera till ett liv med möjligheter.

Vi är glada över att kunna meddela att Livets möjligheter 2022 kommer att modereras av Gunilla Matheny. Hon är sakkunnig i anhörigstödsfrågor och arbetar idag med föreläsningar, handledning och utbildning.

Några av de som kommer att föreläsa under konferensen är Fanny Ambjörnsson, professor i genusvetenskap och författare, Jenny Wilder och Anita Gjermestad, professorer i specialpedagogik, samt Daniel Östlund, biträdande professor i specialpedagogik. Här hittar du mer information om alla föreläsare

Konferensen vänder sig främst till anhöriga, personal och beslutsfattare men andra intresserade är givetvis också välkomna.

Praktisk information

Konferensen hålls fysiskt på Clarion Hotel, Ringvägen 98 i Stockholm, men det finns också möjlighet att delta digitalt. Den som deltar digitalt får tillgång till alla gemensamma föreläsningar och en begränsad del av seminarierna.

Sista anmälningsdag är 30 juni – Early bird-pris gäller till och med den 31 maj. 

Anmäl dig till konferensen här

Det finns reserverade hotellrum till konferensdeltagare. Boka rum här

Läs mer om konferensen

Konferensen anordnas av Nka i samarbete med Anhörigas riksförbund, Bräcke diakoni, Centrum för forskning om funktionshinder vid Uppsala Universitet, Centrum för sällsynta diagnoser, FUB, RBU, Svensk neuropediatrisk förening, Stiftelsen JAG, Synskadades riksförbund och Ågrenska.

Senast uppdaterad 2022-02-07 av Josefine Göransson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson