Livets möjligheter: Sista chansen att anmäla sig till Early Bird-pris

Två barn leker vid en lekplats.

Foto: Funkisbyrån, Jessica Linder Jansson

Glöm inte att anmäla dig till konferensen Livets möjligheter som anordnas den 24-25 oktober 2022. Temat för konferensen är ”Livslångt lärande för personer med flerfunktionsnedsättning, anhöriga, professionella och beslutsfattare”. Fram till och med den 30 juni kan du anmäla dig till rabatterat pris.

Under de två konferensdagarna kommer du som deltagare få ta del av flera intressanta föreläsningar och workshops. Här ges det möjlighet att lära av varandra och inspireras till ett liv med möjligheter.

Konferensen modereras av Gunilla Matheny, en pionjär inom utvecklingen av stöd till anhöriga och sakkunnig i anhörigstödsfrågor. På scen kommer hon få sällskap av forskare, anhöriga, författare och representanter från olika organisationer, föreningar och verksamheter som kommer att presentera aktuell kunskap och dela med sig av sina erfarenheter.

Läs mer om alla föreläsningar, seminarier och workshops som kommer att hållas under konferensen

Konferensen vänder sig främst till anhöriga, personal och beslutsfattare men alla intresserade är givetvis välkomna.

Praktisk information

Konferensen hålls fysiskt på Clarion Hotel, Ringvägen 98 i Stockholm, men det finns också möjlighet att delta digitalt. Den som deltar digitalt får tillgång till alla gemensamma föreläsningar och en begränsad del av seminarierna.

Sista anmälningsdag är 31 augusti – Early bird-pris gäller till och med den 30 juni.

Anmäl dig till konferensen!

Läs mer om konferensen

Vid frågor, kontakta oss på mail: livetsmojligheter@anhoriga.se

 

Loggor medarrangörer

Konferensen anordnas av Nka i samarbete med Anhörigas riksförbund, Bräcke diakoni, Centrum för forskning om funktionshinder vid Uppsala universitet, Centrum för sällsynta diagnoser, FUB, RBU, Svensk neuropediatrisk förening, Stiftelsen JAG, Synskadades riksförbund och Ågrenska.

Senast uppdaterad 2022-06-14 av Josefine Göransson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson