Så här fungerar Nka:s webbinarier

Vad är ett webbinarium?
Nka:s webbinarier är en mötesplats där man kan få ta del av intressanta föreläsningar via video. Som deltagare kan man se och lyssna på presentatörerna och samtidigt vara interaktiv med möjlighet att ställa frågor via chatt och frågepollar.

Var?
På webben! Via läroplattformen Zoom.

Hur?
Innan mötet startar får du en länk via e-post till webbinariet där du loggar in med ditt namn och e-postadress. Du får också intstruktioner om hur webbinariet kommer att gå till.

Inloggning zoom

Logga in i ZOOM

Vad behöver jag för att kunna medverka?
En dator, smartphone eller surfplatta. En skaplig Internetuppkoppling. Mobilt bredband rekommenderas ej. Som deltagare kommer du kunna se och lyssna på presentatörerna. Själv kommer du att kunna kommunicera med alla via chatt.

För iPhone/ipad-användare kan man ladda ner Zoom-appen på Appstore

För Android ladda ner från Google Play

För mer information och kontakt

Foto på Paul Svensson
Paul Svensson

Koordinator/kommunikatör/webbredaktör/filmproducent

Paul Svensson har en lång erfarenhet inom anhörigområdet och då framförallt inom området eHälsa med inriktning mot äldre och deras anhöriga samt handledning och utbildning för vård och omsorgspersonal. Paul har medverkat i flera forskningsprojekt, bl.a. i forskningsprojektetet Vinnvård- att omsätta forskning till praktik med inriktning mot lärande och empowerment, design av teknisk plattform som stöd för blandade lärande nätverk och skapandet av en modell för kunskapsutbyte och kunskapstransformation. I Nka arbetar Paul som koordinator med ansvarsområden inom webbutveckling, blandade lärande nätverk samt utbildning och handledning.

Senast uppdaterad 2021-03-21 av Josefine Göransson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson