Anhörigskap i perspektiv – Att vara både anhörig och närstående

Om man ser till aktuell forskning är det tydligt att inte minst äldre personers förhållanden beskrivs homogent. Genom en serie webbinarium vill vi motverka detta och stimulera till reflektion kring sitt eget arbete och förhållningssätt. Varje webbinarium innehåller en forsknings- och kunskapsanknuten föreläsning, samt exempel på praktiskt arbete eller erfarenhet. Webbinarierna är kopplade till området äldre.

 

Se webbinariet i efterhand i spelaren nedan

Fel vid uppspelning av video

Du behöver installera/uppdatera din enhet för videouppspelning.

Det sjätte och sista webbinariet i serien "Anhörigskap i perspektiv" har temat Att vara både anhörig och närstående – adhd och åldrande.

Medverkar gör bland annat:
Annika von Schmalensée, Projektledare Äldrelyftet – åldras och må bra med adhd, Riksförbundet Attention

När?
Tisdagen den 25 maj, kl. 14.00-15.30

Var?
På webben via plattformen Zoom. Läs mer om hur Nka:s webbinarier fungerar

För mer information

Foto på Susanne Rolfner Suvanto
Susanne Rolfner Suvanto

Möjliggörare/praktiker – Äldre

Jag har arbetat många år inom områdena äldre och psykiatri. Allt ifrån undersköterska till statliga utredning om en nationell kvalitetsplan för vård och omsorg om äldre personer. Specialistområde äldre och psykisk ohälsa samt existentiella frågor. På de övriga 50 procenten arbetar jag i det egna företaget Omvårdnadsinstitutet med föreläsningar, utredningar, expertstöd till kommuner, regioner och myndigheter. Egen erfarenhet av att ha vårdat mina båda föräldrar till livets slut.

Senast uppdaterad 2021-09-24 av EmelieS, ansvarig utgivare Lennart Magnusson