Välkommen till Nka:s nya webbsida!

En surfplatta, mobil, hörlurar och ett block med en penna ligger på ett bord. Bilden är tagen uppifrån.

Tycker du att startsidan på www.anhoriga.se ser annorlunda ut? Det stämmer! Vi på Nka har nämligen uppdaterat vår webbsida. Mycket är sig likt sedan tidigare men vi har gjort en del ändringar för att skapa en mer användarvänlig webbsida för våra besökare.

En stor skillnad mot tidigare är att vi nu har en annan design på startsidan och menyn. Precis som förut hittar du nyheter, vårt kalendarium och aktuellt material på startsidan. Tack vare den nya designen är webbsidan bättre anpassad för den som besöker oss från såväl dator som mobil och surfplatta.

Via menyn längst upp på sidan kan du klicka dig vidare till allt vårt innehåll. Numera har menyn en drop down-funktion. Genom att klicka på en rubrik i menyn kommer du få upp alla underrubriker. På så sätt kan du lättare se vad varje rubrik har för innehåll.

Ny sökmotor

En annan nyhet som vi är glada över att kunna berätta om är vår nya sökmotor. Denna är nu uppdaterad och förbättrad för att du som besökare lättare ska kunna hitta det du letar efter.

Prenumeration

Tidigare har det varit möjligt att prenumerera på våra nyheter och kalenderhändelser. I och med övergången till vår nya webbsida är dessa prenumerationer inte längre aktiva. För att hålla koll på alla nyheter och kalendarieposter som Nka publicerar kan du prenumerera via RSS. För att prenumerera på ett RSS-flöde krävs en RSS-läsare. I vissa webbläsare finns det inbyggda funktioner för att prenumerera på RSS-flöden, medan det för andra webbläsare krävs att man installerar ett kostnadsfritt tillägg. Läs mer om att prenumerera via RSS

Vill du istället få ett urval av våra nyheter via mail kan du följa oss på Mynewsdesk. Där publicerar vi de viktigaste nyheterna från oss på Nka. Det du behöver göra är att gå in i vårt pressrum och klicka på ”Följ”. Du kommer då få alla nyheter som vi publicerar på Mynewsdesk skickade till din mail.

Se över länkar

Mycket av innehållet på webbsidan är detsamma som tidigare, men i och med övergången till den nya webbsidan kan namnen på en del länkar ha ändrats. Vet du om att du eller din arbetsplats länkar till vår webbsida får du gärna kontrollera att länkarna fortfarande fungerar.

Kontakta oss vid frågor eller problem

Vi på Nka arbetar ständigt med att förbättra vår webbplats innehåll. Du är välkommen att kontakta oss om du har synpunkter, förslag, frågor eller om du stöter på något problem.

Kontaktuppgifter

Foto på Paul Svensson
Paul Svensson

Koordinator/kommunikatör/webbredaktör/filmproducent

Paul Svensson har en lång erfarenhet inom anhörigområdet och då framförallt inom området eHälsa med inriktning mot äldre och deras anhöriga samt handledning och utbildning för vård och omsorgspersonal. Paul har medverkat i flera forskningsprojekt, bl.a. i forskningsprojektetet Vinnvård- att omsätta forskning till praktik med inriktning mot lärande och empowerment, design av teknisk plattform som stöd för blandade lärande nätverk och skapandet av en modell för kunskapsutbyte och kunskapstransformation. I Nka arbetar Paul som koordinator med ansvarsområden inom webbutveckling, blandade lärande nätverk samt utbildning och handledning.
Foto på Josefine Göransson
Josefine Göransson

Föräldraledig, webbredaktör

Josefine Göransson är utbildad journalist och medieproducent. Josefine arbetar som webbredaktör på Nationellt kompetenscentrum anhöriga med fokus på textproduktion och innehåll på Nka:s webbsida och digitala kanaler.

Senast uppdaterad 2022-04-03 av Josefine Göransson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson