Livets möjligheter 2022

Flicka och pojke leker vid lekplats.

Foto: Funkisbyrån, Jessica Linder Jansson

Den 24-25 oktober 2022 anordnar Nationellt kompetenscentrum anhöriga (Nka) konferensen Livets möjligheter. Temat för konferensen är "Livslångt lärande för personer med flerfunktionsnedsättning, anhöriga, professionella och beslutsfattare".

Med livslångt lärande avses allt lärande som syftar till att utveckla ny kunskap, erfarenhet och perspektiv. Under konferensen ges det möjlighet att lära av varandra och vi hoppas att konferensen kan inspirera till ett liv med möjligheter. 

Konferensen modereras av Gunilla Matheny. Gunilla är en pionjär inom utvecklingen av stöd till anhöriga och sakkunnig i anhörigstödsfrågor. På scen kommer hon bland annat få sällskap av forskare, anhöriga, författare och representanter från olika organisationer eller verksamheter som kommer att presentera aktuell kunskap och dela med sig av sina erfarenheter.

Läs eller ladda ner programmet för Livets möjligheter

Se filmer med några av föreläsarna

Konferensen vänder sig främst till anhöriga, personal och beslutsfattare men andra intresserade är givetvis också välkomna.

Praktisk information

Konferensen hålls fysiskt på Clarion Hotel, Ringvägen 98 i Stockholm, men det finns också möjlighet att delta digitalt. Den som deltar digitalt får tillgång till alla gemensamma föreläsningar och en begränsad del av seminarierna. 

Konferensen inleds måndagen den 24 oktober kl. 08.00 med registrering, kaffe och utställning. Första programpunkten börjar kl. 09.15. På tisdagen avslutas konferensen kl. 16.00.

Sista anmälningsdag är 16 oktober.
Mer information om de olika deltagaravgifterna hittar du här

Anmäl dig till konferensen!

Det finns reserverade rum till konferensdeltagare på Clarion Hotel i Stockholm. 
Boka rum

Vid frågor, kontakta oss på mail: livetsmojligheter@anhoriga.se

 

Moderator Gunilla Matheny berättar mer om konferensen:

Samarbetsparter:
Loggor medarrangörer

Senast uppdaterad 2022-09-15 av Josefine Göransson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson