JAG och min mat
Boken är producerad av Föreningen JAG
Text, foto och grafik: Jessica Linder Jansson
Mer än en kokbok, det här är en bok med upplevelser!
Boken bygger på personliga hemma-hos-reportage hos barn och unga med flerfunktionsnedsättning som berättar om sina liv och inte minst delar med sig av sina bästa recept! Detta är en bok som innehåller värme, glädje och favoritrecept. Glädjen till mat och gemenskap kring bordet. Recepten är enkla och tydliga att följa och är en blandning mellan varmrätter, mellanmål och brödbak. Reportagen innehåller också enkla personliga tips på hur jag kan få mitt restaurangbesök att bli så trevligt som möjligt till andra praktiska tips. Alla fantastiska färgfoton höjer upplevelsen av boken ytterligare.
Den här boken kan med fördel få en plats i köket, både som receptbok men också som glädjekälla att bläddra i.
Carin Wallman
Senast uppdaterad 2021-07-07 av Josefine Göransson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson