Nyheter

Nytt nyhetsmagasin från Nka

Nu kan du ta del av det senaste numret av Nka:s nyhetsmagasin som är ett tryckt och digitalt magasin med aktuella reportage och artiklar inom anhörigområdet.

Nytt nyhetsbrev från Nka

Årets sista nyhetsbrev. Här kan du läsa om forskning, aktuella händelser och senaste nytt inom anhörigområdet.

Webbinarium om IKT-stöd till yrkesverksamma anhöriga till äldre närstående

Den 28 november arrangerar Nka ett webbinarium om möjligheterna och utmaningarna med IKT-stöd till yrkesverksamma anhöriga till äldre närstående.

Nytt nyhetsbrev från Nka

Dags att summera den senaste månaden med ett nyhetsbrev från Nka. Här kan du läsa om forskning, aktuella händelser och senaste nytt inom anhörigområdet.

Anhörigvård på agendan under fredagens EU-toppmöte i Göteborg

På fredag samlas merparten av EU:s stats- och regeringschefer under ett EU-toppmöte i Göteborg. Den europeiska anhörigorganisationen Eurocarers och Nka hoppas att pelaren ska leda till att anhörigvårdares situation förbättras i Europa.

Expressen: Anhöriga betalar priset när landsting och kommuner sparar

Allt fler anhöriga får göra allt mer vilket sparar samhället stora summor. Om detta skriver Expressen.

Svenska kyrkan lanserar första hjälpen vid sorg

Enligt en ny undersökning från Sifo känner sig många svenskar osäkra i mötet med människor i sorg. Nu lanserar Svenska kyrkan "Första hjälpen vid sorg".

Nka gästade TV4 Nyhetsmorgon

Idag gästade Nationellt kompetenscentrum anhörigas verksamhetschef Lennart Magnusson Nyhetsmorgon i TV4 tillsammans med Inger Wahlberg från Göteborg som vårdar sin mamma och sin man i hemmet.

Etikpris delas ut för första gången

I år kommer Omvårdnadsinstitutets Etikpris att delas ut för första gången. Priset kommer att delas ut den 23 november 2017 i Stockholm.

Nyhetsbrev från Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nytt Nyhetsbrev från Nationellt kompetenscentrum anhöriga. Här kan du läsa om forskning, aktuella händelser och senaste nytt inom anhörigområdet.

Föregående1234567...