Välkommen till ett webbinarium om webbutbildningen Stöd till anhöriga!

Vill du veta mer hur du kan använda webbutbildningen stöd till anhöriga? Ta chansen att medverka i ett webbinarium där du får en introduktion till webbutbildningen Stöd till anhöriga och där du får exempel på verktyg och strategier i arbetet att utveckla stödet till anhöriga.

Utbildningen leds av Gunilla Matheny, anhörigpedagog och Paul Svensson, utbildningskoordinator vid Nka. Medverkan i webbinariet är helt kostnadsfritt.

När?
Den 16 september kl 10-12 (med paus).

Var?
På webben! Via läroplattformen Adobe Connect.

Hur?
Innan mötet startar får du en länk via e-post till webinariet där du loggar in med ditt namn. Du får också intstruktioner hur webbinariet kommer att gå till.

Vad behöver jag för att kunna medverka?
En dator, smartphone eller surfplatta. En skaplig Internetuppkoppling. Mobilt bredband rekommenderas ej. Som deltagare kommer du kunna se och lyssna på presentatörerna. Själv kommer du att kunna kommunicera med alla via chatt.

Film om vad ett webbinarium är för något

Fel vid uppspelning av video

Du behöver installera/uppdatera programvara för videouppspelning.
Installera programvara (Flash Player)

Anmälan
Sista anmälningsdag är den 9 september. Webbinariet är kostnadsfritt.

För mer information och kontakt

Bild på Gunilla Matheny
Gunilla Matheny

Anhörigpedagog

Gunilla Matheny har en lång erfarenhet av att arbeta med anhörigfrågor. Gunilla har skrivit boken Att utveckla anhörigstöd och hon har också varit med att ta fram webbutbildningen Stöd till anhöriga

Bild på Paul Svensson
Paul Svensson

Koordinator/kommunikatör/webbredaktör/filmproducent

0480-418064

0704-55 11 95

Paul Svensson har en lång erfarenhet inom anhörigområdet och då framförallt inom området eHälsa med inriktning mot äldre och deras anhöriga samt handledning och utbildning för vård och omsorgspersonal. Paul har medverkat i flera forskningsprojekt, bl.a. i forskningsprojektetet Vinnvård- att omsätta forskning till praktik med inriktning mot lärande och empowerment, design av teknisk plattform som stöd för blandade lärande nätverk och skapandet av en modell för kunskapsutbyte och kunskapstransformation. I Nka arbetar Paul som koordinator med ansvarsområden inom webbutveckling, blandade lärande nätverk samt utbildning och handledning.

 

Senast uppdaterad 2016-06-17 av Paul Svensson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson