Introduktionsfilm om kunskapsöversikten som handlar om stödprogram till anhöriga som ger insatser till närstående med stroke.

Eva Månsson Lexell kommer att ge en introduktion till kunskapsöversikten som handlar om stroke och dess konsekvenser, vård, omsorg och rehabilitering kring stroke, att vara anhörig till en person med stroke, kostnad för anhörigas insatser, olika typer av stödprogram, samt stödprogrammens betydelse och effekter. Översikten avslutas med resultat och avslutande diskussion.

Se en kort introduktionsfilm om kunskapsöversikten

Fel vid uppspelning av video

Du behöver installera/uppdatera programvara för videouppspelning.
Installera programvara (Flash Player)

Eva Månsson Lexell är biträdande universitetslektor vid Lunds universitet och arbetsterapeut vid Skånes universitetssjukhus.

När?
26 oktober kl. 14.00-15.00

Var?
På webben! Via läroplattformen Adobe Connect.

Hur?
Innan mötet startar får du en länk via e-post till webbinariet där du loggar in med ditt namn. Du får också instruktioner hur webbinariet kommer att gå till.

Vad behöver jag för att kunna medverka?
En dator, smartphone eller surfplatta. En skaplig internetupkoppling. Mobilt bredband rekommenderas ej. Som deltagare kommer du kunna se och lyssna på föreläsarna. Själv kommer du att kunna kommunicera och ställa frågor via chatt.

Anmälan
Sista anmälningsdagen är den 19 oktober. Webbinariet är kostnadsfritt.
Anmäl dig här!

Här kan du läsa ett reportage om kunskapsöversikten!

Senast uppdaterad 2016-09-26 av Paul Svensson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson