Intensiv rehab vid afasi - ger bättre kommunikation och språkförmåga

Tid
Ämne
Intensiv rehab vid afasi - ger bättre kommunikation och språkförmåga
Plats
Länssjukhuset Kalmar, lokal Synen, Hus 15.
Skapad

Välkommen till föreläsningar med Marika Schütz, leg logoped, ansvarig vid Casa Afasia i Spanien samt forskare inom intensivrehabilitering vid afasi.

Marika presenterar de senaste forskningsrönen och Socialstyrelsens nya riktlinjer som förordar intensiv rehabilitering vid afasi. Föreläsningarna arrangeras av Afasiföreningen i Kalmar län i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Inbjudna är personer med afasi och deras anhöriga, personal inom vården som kommer i kontakt med personer med afasi, anhörigstödjare, tjänstemän i kommunen, politiker i kommunstyrelser och socialnämnder samt politiker i Region Kalmar län.

Föreläsning 1: Torsdagen den 7e mars klockan 13.30-15.30 på Länssjukhuset Kalmar, lokal Synen, Hus 15. Vi bjuder på frukt.

Föreläsning 2: Torsdagen den 7e mars klockan 18.00-20.00 på Västerviks Sjukhus, Blåklintens konferensrum, plan 5. Vi bjuder på frukt.

Anmälan och kostnad: Anmäl dig senast den 28 februari och ange ort till Eva-Lena Fungmark, ordförande i Afasiföreningen Kalmar län, på e-post eva-lena.fungmark@centerpartiet.se eller telefon 070-239 59 91.

Föreläsningarna är gratis. Stöd gärna Afasiförbundet genom att bli medlem i afasiförening. Det finns lokalföreningar i Kalmar och Västervik. www.afasi.se/afasiforbundet/bli-medlem/

Varmt välkomna! 

Senast uppdaterad 2019-01-28 av Paul Svensson, ansvarig utgivare Lennart Magnusson